全国100所名校最新高考模拟示范卷·英语9(九)答案 【20·MNJ·英语·N】

2020全国100所名校最新高考模拟示范卷·英语9(九)答案 【20·MNJ·英语·N】,查看全国100所名校最新高考模拟示范卷各科答案:QQ群:663463691

全国100所名校最新高考模拟示范卷

a kind of miracle tree domesticated in India almost 2.000 years ago. has come long way to become symbol of the fight against growing nutrition deficiency(营养不足)across the globe apart from being fad(一时的风尚) among the rich.It ‘s’ also naturally occurring bio-fortified crop(生物强化作物) suited to the climate of the region

Supporting Learning:

In the Moringa Farm Internship Program, participants can learn about agricultural pro-duction of moringa “from soil to super food”.

The Program’s Objectives:

The Moringa Farm Internship Program is to enrich the knowledge and lives of young people. Participants can learn about conservation, care, and management of moringa farming by means of hands-on work experience with local Moringa Farm staff except volunteers from nearby villages. Besides, the Program will also provide opportunities to learn about tools, techniques, and approaches that can be used in moringa production and value-added produe-tion, pest and disease management leaf /seed production, and tools and equipment for com mercial production.

答案:

21.A细节题。根据 Overview部分中的 become symbol of the fight against growing nutrition deficiency across the globe可知,辣木富含营养成分。

22.D细节题。根据 The Program’s’ Objectives分的第3段中的 participants work togetherto’share on-farm research可知,参加者可以在农场做研究并分享他们的成果。

23.D细节题 The。根据 Program’s’ Objectives部分的第1段中的 learn about tool, techniques, and approa ches.. value-added production可知,参加者有机会学习产品增值的相关知识。

以上就是全国100所名校最新高考模拟示范卷·英语(九)答案 【20·MNJ·英语·N】的部分答案内容

本文来自网络,不代表100所名校高考模拟金典卷答案网立场,转载请注明出处:http://www.xunfw.cn/342.html

作者: admin

联系我们

联系我们

邮箱: email@wangzhan.com

工作时间:周一至周五,9:00-17:30,节假日休息

关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

返回顶部